ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Από το 2019 στο Κτήμα Δερέσκου έχει οργανωθεί το πρόγραμμα Επισκέψεων με τις Γευσιγνωσίες, την ξενάγηση στους Αμπελώνες και τη Γραμμή Παραγωγής και Οινοποίησης. Σας περιμένουμε όλο το χρόνο κατόπιν ραντεβού. Είναι δημοφιλής δραστηριότητα για τουρίστες ξένους και Έλληνες, επαγγελματίες της εστίασης, γκόλφερ, εταιρικά γκρουπ, συλλόγους, σχολεία και φοιτητές

Περιγραφή Γευσιγνωσίας
Η εμπειρία ξεκινάει με το καλωσόρισμα του Θεόδωρου Δερέσκου, ακολουθεί η περιγραφή των ξεναγήσεων και η επόπτευση του κτήματος. Στη συνέχεια περπατάμε για 45 λεπτά περίπου ανάμεσα και περιμετρικά στους αμπελώνες ώστε να μάθετε πολύτιμες πληροφορίες. Ακολουθεί η ξενάγηση στο κτήριο για 15 λεπτά όπου βρίσκεται η γραμμή παραγωγής και οινοποίησης, με τα δρύινα βαρέλια, τους ανοξείδωτους κυλίνδρους ζύμωσης και πολλά άλλα. Τώρα είναι η ώρα να καθίσετε στον ειδικό κλειστό / εσωτερικό ή στον ανοιχτό / εξωτερικό χώρο της γευσιγνωσίας των κρασιών του κτήματος για 90 λεπτά περίπου. Συνοδεύονται πάντα από κρύα πιάτα, τοπικά προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Στον εξωτερικό χώρο καθόσαστε κάτω από το μεγάλο δέντρο με θέα τους αμπελώνες, ενώ υπάρχει διαμορφωμένος και κλειστός εσωτερικός χώρος με 12-θέσιο δρύινο τραπέζι μοναστηριακού τύπου!

4 άτομα ελάχιστη συμμετοχή.

2 ώρες και 30 λεπτά Γευσιγνωσία το απόγευμα με 50 ευρώ / άτομο.

Ή ζητήστε να σας οργανώσουμε την Γευσιγνωσία που ταιριάζει σε εσάς

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν επιτόπου κρασί με έκπτωση έως και 20%!

Όροι Κρατήσεων & Πολιτική Ακυρώσεων
Για την αρτιότερη οργάνωση των Γευσιγνωσιών παρακαλείσθε όπως κάνετε τις κρατήσεις έγκαιρα και τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημέρα της επίσκεψης. Για να λάβετε την επιβεβαίωση είναι απαραίτητη η προκαταβολή 10 ευρώ ανά άτομο (στον τραπεζικό λογαριασμό του Κτήματος Δερέσκου). Το υπόλοιπο ποσό της επιλεγμένης Γευσιγνωσίας, καταβάλλεται επιτόπου, πριν την έναρξη της ξενάγησης.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε (με γραπτό ηλεκτρονικό αίτημα) 3 ημέρες και πάνω από την προκαθορισμένη ημέρα επίσκεψης, τότε σας επιστρέφεται ολόκληρη η προκαταβολή. Σε περίπτωση που ακυρώσετε 2 ή 1 ημέρα πριν την επίσκεψη, τότε δεν σας επιστρέφεται η προκαταβολή.
Αν γίνει ακύρωση από την πλευρά του Κτήματος Δερέσκου, θα σας προταθεί μια άλλη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης ή θα σας επιστραφεί η προκαταβολή.

Φιλοξενία Εκδηλώσεων / Ενοικίαση Χώρου
Στο Κτήμα μπορείτε να οργανώσετε τις εκδηλώσεις σας, κατόπιν συνεννόησης
Σε κλειστό και κυρίως σε ανοιχτούς χώρους με θέα τους αμπελώνες
Εκδηλώσεις κοινωνικές, γάμοι, γιορτές, επετείους, ανανέωση όρκων, εταιρικές συναντήσεις και γεύματα, εκδρομές ποδηλατικές, εκπαιδευτικά σεμινάρια, γιόγκα και διαλογισμό

Εκδρομές στη γύρω ΠεριοχήΣε απόσταση 10 χλμ. από το οινοποιείο της οικογένειας Δερέσκου, στο δρόμο προς στην Πύλο βρίσκονται τα ανάκτορα του Νέστορα. Χρονολογούνται τον 13ο αιώνα π.Χ. και θεωρούνται ως ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα του Μυκηναϊκού πολιτισμού. Σε 15 λεπτά από το Κτήμα βρίσκεται η περίφημη Βοιδοκιλιά, η Γιάλοβα και η Costa Navarino. Η πιο κοντινή παραλία είναι του Λαγκούβαρδου στα 12 λεπτά, ενώ η πόλη των Γαργαλιάνων είναι σε απόσταση 5 λεπτών από το Κτήμα Δερέσκου.