ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Στο σύγχρονο οινοποιείο που βρίσκεται μέσα στους αμπελώνες μας, όλα τα μηχανήματα, όπως εκραγιστήριο, αντλίες, πιεστήριο, εμφιαλωτική γραμμή καθώς και οι δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης του κρασιού είναι σύγχρονα και ανοξείδωτα.
Η ποιοτική παραγωγή ελέγχεται αυστηρά σε κάθε στάδιο της οινοποιητικής διαδικασίας. Το κρασί που προορίζεται για παλαίωση τοποθετείται σε φρέσκα δρύινα Γαλλικά βαρέλια των 220 λίτρων.

Η οινολόγος της εταιρίας μας επιμένει στην αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνικών οινοποίησης. Από τη συλλογή των σταφυλιών σε μικρά τελάρα των 20 κιλών, τη στατική απολάσπωση του μούστου με ψύξη, τη ζύμωσή του σε χαμηλές, ελεγχόμενες θερμοκρασίες με την προσθήκη επιλεγμένων ζυμομυκήτων μέχρι το προσεκτικό φιλτράρισμά του, πριν την εμφιάλωση του δόκιμου πλέον κρασιού.